Процедури Mary Cohr

 • Catio Vital (Йонофореза)

  60лв.

   Благодарение на електродите, които правят възможно третирането на кожата чрез проникване в дълбочина и увеличаване действието на активните съставки. Йонизацията спомага за проникването на активните съставки по-бързо и по-дълбоко, през бариерата на епидермиса. Ефикасността на грижата е умножена по 2 с проникването на отрицателни и положителни йони. Премахване на отрицателния електрод (който клиента държи), йонизиращият ток не преминава през цялото тяло на клиента, а само през зоната между двата електрода. Новите електроди с овална елипсовидна форма улесняват плъзгането и комфорта.
  Йонизацията е осигурена от непрекъснат, постоянен ток с нисък интензитет: /+/ Полюс до /-/ Полюс.
  Апарата КатиоВитал Лифт включва 2 електрода:
  • отрицателен електрод
  • положителни електрод / с които работим по лицето,околоочния контур, шията и деколтето на клиента/
  В 2-ра фаза на терапия Катиовитал , при йонизация имаме избор от 8 серум-гела, в зависимост от нуждите и състоянието на кожата на клиента, с поляритет съвместим с този на тока, за да позволи освобождаването на активните съставки / привлечени от противоположния заряд /, с цел по-добро проникване в кожата. С Терапията КатиоВитал предлагаме на своите клиенти персонализирана терапия специално създадена за техните нужди.

 • Age Repair (Терапия Vitamin C)

  70лв.

  Незабавно ще изтриете признаците на остаряване и умора, с помоща на няколко мощни активни съставки:
  1 – Двойно подмладяващо ексфолиране « ДЕРМАБРАЗИО » – Цел : Полиране на повърхността на кожата, премахване на мъртвите клетки, за да се разкрие младостта.
  2- Серум с чист Витамин С: Спомога намаляването на пигментните петна, чрез подтискане на тирозиназата, стимулира синтеза на колаген и има анти-оксидантно действие, въздейства на блясъка на кожата. Концентрат от Клетъчен Живот с 56 активни биологични съставки : стимулират регенерацията и клетъчния метаболизъм. Този елексир прелива активни подмладяващи съставки в сърцето на клетките.
  3-Подмладяващия моделаж се състои от 15 изключителни движение
  на MARY COHR, Разтриващи, поглаждащи и тонизиращи движения моментално стягат лицевите тъкани. Моделажа улеснява проникването на подмладяващите и стягащи активни съставки: Микросфери пълни с Хиалуронова киселина – попълва бръчките и Хидролизна ДНК : защитава ДНК на клетките. Цел : Стяга тъканите за по-добър тонус на лицето
  4- Специфична маска, проектирана е да осигури по голама площ на контакт с кожата.
  Нейната тъкан и форма насърчава незабавното проникване на активните подмладяващи съставки: Про-Колаген : стимулира синтеза на колаген, предотвратява отпускането на кожата. Хиалуронова киселина с високо молекулно тегло: образува гъвкав филм на повърхността, за да попълни линиите и бръчките. Стабилизиран Витамин С: прояснява тена. Тази маска възстановява блясъка и младостта на кожата.

 • Dermo Peeling (Пилинг рерапия)

  70лв.

   Отстранява признаците на остаряване, придава невероятен блясък, намалява пигментните петна, озарява кожата!

 • Beaute Lifting (Лифтинг терапия)

  70лв.

  С възрастта колагеновите и еластични фибри в кожата се разрушават и драстично намаляват. Това е основната причина за състаряването на кожата, затова Mary Cohr създаде активна съставка, която патентова “ Про-колаген“ изцяло на растителна основа за да стимулира по-естествен път образуването и производството на колагенови и еластични фибри. Заредете кожата си, за един по-приятен и младежки външен вид с Бюти Лифтинг с Про-колаген и Хиалуронова киселина за да възвърне видимо Младостта, като стегне и изглади лицето Ви. Видими резултати още след първата процедура: изглажда бръчките, кожата е стегната, еластична, жизнена, сияйна. Тайните на Бюти Лифтинг: 1 – Локално действие върху всяка една бръчка с хиалуронова киселина, която ще попълни всяко едно несъвършенство, 2 – Лифтинг масаж за еластичност и стегнатост с Про-колаген и Витамин С (предпазва от свободните радикали, които са основните разрушители на колаген и еластин в нашата кожа), 3 – Стягаща маска с Олиго-елементи, който са със силни ревитализиращи свойства за моментална стегнатост.
  Честота: Интензивна лечение от 2 до 3 пъти седмично, за един оптимален резултат, Поддържащо 1 път месечно, за да не позволим на възрастта да се изпише на нашето лице.


Процедури Medik8

 • Deep Hydration Facial (Хидратираща и възтаноняваща терапия)

  70лв.

   Интензивно хидратираща и възстановяваща терапия.  Иновативните съставки на продуктите от терапията съживяват кожата и намаляват появата на фини линии и бръчки, също така предпазват от преждевременно стареене.

 • Balancing Facial (Почистваща и анти-бактериална терапия)

  70лв.

  Дълбокопочистваща терапия за лице с анти – бактериално и противовъзпалително действие. Почиства кожата, намалява размера на порите оставяйки кожата чиста, освежена, мека и блестяща. Съставките на продуктите премахват необходимото количество  себум и предотвратяват запушването на порите.

 • Витаминозна терапия (Retinol или Vitamin C)

  70лв.

  Ефективно  помладяваща процедура. Ретинола е комбиниран с Витамин Е, което гарантира значително по- голчма стабилност на продуктите. Стимулира производството на колаген и увеличава нивата на хиалуронова киселина в епидермалния слой на  кожата. Видимо подобрява външния вид на кожата, изглажда фините линии и бръчките. Стяга отпуснатата кожа.Бъзстановява блясъка на кожата.

   Революционната формула 100% стабилизиран витамин С предпазва кожата от слънчево увреждане, подпомага производството на колаген, подобрява еластичността и увеличава плътността на кожата, изглажда и озарява.  Предпазва от преждевременно стареене. 

 • Age Defting Facial (Подмладяваща терапия)

  70лв.

   Подмладяваща терапия с арганово масло, витамин С и витамин Е. Подхранва и подмладява. Възстановява естествения здравословен блясък на кожата. Подобрява естествените бариерни функции на кожата. 

 • Radiance Facial (Терапия за стимулиране синтеза на колаген)

  70лв.

  Терапия за стимулиране синтеза на колаген в комбинация с витамин С. Хидратираща, подхранваща, антибактериална терапия. Подобрява естествените функции на кожата, стимулира клетъчното обновяване. 

 • Химични пилинги

  50лв.

  Light peel – Лек пилинг. Мек химичен пилинг,подходящ за третиране на фини линии и бръчки, както и акнеични кожи. Повлиява производството на себум и  първите признаци на стареенена кожата. 

  Eye peel – Нежен и изключително ефективен околоочен пилинг, за третиране на фини линии и бръчки на околоочния контур.  Пилинга не изсушава кожата. 

  Age peel – Пилинг, който ускорява трансформацията към по- млада и здрава кожа. Третира фини линии и бръчки, като разкрива здрава и сияеща , млада кожа. 

  Beta peel – Пилинг, подходящ за акнеична кожа. Отпушва порите, почиства в дълбочина, има противовъзпалително действие, изолира бактерията причинител на акнето. 

  Jessner – пилинг, предназначен да отстрани епидермиса. Комбинацията от активни киселини коригират фотоиндуцирани петна и хиперпигментация, белези от акне, фини линии и бръчки. Стимулира синтеза на колаген, депигментира, ексфолира. 


Продецури Ericson Laboratoire

 • Vitamin Energy

  70лв.

  Енергизиране с витамини и растителен таурин.
  Следите от всекидневния стрес се заличават ден след ден – кожата става по-гладка и мека, обновена, съживена и с младежко излъчване… Събуждане на кожата, възстановява жизнените механизми на кожата, блясъка, тонуса и младостта, като я зарежда с богат коктейл от витамини (А, С, Е, Н, В3, В5, В6, В9) и мощен енергиен стимулант, богат на растителен таурин.

 • Hidra Clinic (Интензивно хидратираща и подхранваща терапия)

  70лв.

   Интензивно хидратираща и подхранваща терапия.  Терапията влияе върху различните механизми на хидратация чрез специфични биотехнологични съставки във формулите на продуктите.  Стимулира се синтеза на аквапорини – микроканалчета, които пренасят водата през клетъчните мембрани, а интелигентни хидро-липиди регулират количеството влага в кожата в зависимост от нуждите и средата. Кожата става сочна, мека и еластична.

 • Enzimacid (Обновяваща терапия)

  70лв.

  Пилинг терапия за обновяване на кожата. Действието на терапията се изразява в изглаждане на кожния релеф и подобряване на текстурата при груба кожа, белези и бръчки;  изсветляване, изравняване и освежаване на тена при пушачи и кожа склонна към пигментиране; стягане и лифтинг ефект при зряла и отпусната кожа.

 • Bio Pure (Кислородна терапия и матиране)

  70лв.

  Терапия за спешна детоксикация и жизненост, осигурява активен приток на  кислород в клетките, улавя замърсителите, неутрализира токсичните частици и действа като предпазна бариера против замърсяванията от околната среда. Клинични тестове  показват намаляване на бръчките, намаляване на различните признаци за замърсяване (пъпки, алергични прояви), видимо по-здрав тен, усещане за чистота и комфорт.  

 • Bio optic(Грижа за околоочния контур)

  30лв.

  Терапия за околоочния контур. Удивителна възстановяваща терапия, ефективна за всички проблеми на околоочния контур: тъмни кръгове, подпухване, бръчки. Първата изненада е незабавното опъващо въздействие. След това се забелязва изглаждането на фините линии и се усеща омекотяване на кожата. Деликатно отстранява мастните натрупвания и задържаните течности под очите благодарение на силни активни съставки с липолитично и дрениращо действие 


Процедури Etre Belle и Sans Soucis

 • Energy (Витаминозна терапия)

  60лв.

  Свежест за вашата кожа. Предпазва от образуването на бръчки, снабдява кожата с важни елементи, необходими за възстановяването ѝ. Подходяща за всеки тип кожа, особено за суха, уморена и нуждаеща се от възстановяване. 

   Съставки от натурален произход са гаранция за много добрата поносимост от кожата на висококачествените продукти на козметичната марка SANS SOUCIS. Те са без парабени и минерални масла, дерматологично тествани и в състава си имат богата на минерали и микроелементи вода от Баден-Баден.

 • One Apple a Day (Терапия за суха кожа)

  60лв.

  Изглажда линиите и бръчките, предпазва кожата от неблагоприятните външни фактори, подобрява овлажняването. Екстрактът от планктон стимулира собствената защитна функция на кожата и възобновяването на клетките, укрепва защитната бариера и оптимално овлажнява. Екстрактът от стволови клетки на ябълка е една от най-ефективните съставки в борбата срещу стареенето на кожата – удължава живота на стволвите клетки. 


Wish Pro

 • Wish pro - магнитен лифтинг

  60лв.

  Микс от нови технологии, които правят кожата да изглежда гладка и копринено мека. Нежните масажни движения по време на процедурата освобождават стреса, балансират лимфодренажа за по-чиста и свежа кожа с лифтинг ефект.
  -Намалява фините линии и бръчките
  -Изгражда колаген и еластин
  -Увеличава имунитет на кожата
  -Увеличава обновяването на клетките
  -Активира кожната микроциркулация
  -Ускорява лимфодренажа
  -Насища кожата с витамини и хранителни вещества


Процедури

 • Фракционен радиочестотен лифтинг

  60лв.

  Подобрява външният вид на лицето като намалява фините и дълбоки бръчки, стяга и подмладява кожата, за да забави ефекта на стареене и да възстанови младежкият вид на лицето.

 • Кислородна мезотерапия

  50лв.

  Кислородът е  един от основните фактори за здравия жизнен вид на кожата. Той е източник на живот за всички клетки и е необходим на организма, за да живее. Това е неоспорима истина за хората, които се грижат за здравето си и за красотата си. Ефектите на кислорода върху кожата са: ускоряване на метаболитните процеси в клетките; повишено кръвообръщение; ускорена регенерация; подобрено клетъчно дишане и елиминиране на отпадъчните продукти и токсини. Допълнени от ефектите на транспортираните дълбоко козметични средства, кожата се тонизира, тена просветлява, порите се свиват, бръчките намаляват и се изглаждат. Кислородът действа антибактериално върху кожата и възпалителните процеси бързо отзвучават. 

 • Ултразвук

  50лв.

  Освен за лечение на редица заболявания, ултразвукът намира широко приложение и в професионалната козметика. Използването на ултразвук е за решаване на различни естетични проблеми. Чрез фонофореза се въвеждат активни хидратиращи и подхранващи съставки в дълбочина на кожата, което гарантира свежа, тонизирана, изгладена и видимо подмладена кожа на лицетo.

 • Водно дермабразио

  50лв.

  Това е една иновативна система за изглаждане и подмладяване на кожата, която замества механичните техники,използвани до този момент. Тази процедура внимателно отстранява най-горния слой от мъртви клетки, като излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки формирането на нова по-гладка и чиста повърхност.  Полира кожата благодарение на воден поток и вакумен режим. Този метод хидратира кожата напълно. Възстановява увредените и слоеве. Подходяща при комедони, мъртви епидермални клетки и секреция на мастни и потни желези. Процедурата е подходяща  за  всички сезони.

 • Диамантно микродермабразио

  50лв.

  Микродермабразието представлява бърза, лесна и ефективна форма за ексфолация за всички видове и цветове кожа, без болка и дискомфорт. Чрез него се премахват ненужните мъртви клетки от повърхността на кожата, като се стимулира продукцията на нови здрави клетки.

Вежди

 • Оформяне

  7лв.

  Основната функция на веждата е да защитава окото от силна светлина, както и да спира стичането на пот, вода и други течности върху него. Веждите са важни за човешката комуникация и изражение налицето. Чрез тях човек изразява различни емоции,.Веждите се движат, чрез специален мускул corrugator supercilii. На лицето на човек се намират две вежди, но има и хора с по една вежда разположена по цялата ширина на челото. Разработени са различни козметични методи за оцветяване на веждите, както и средства за тяхното оформяне и промяна на позиция.

 • Микроблейдинг

  280лв.

  Типичната за японците прецизност и стремеж към перфектност във всичко, което правят, е в основата на методът микроблейдинг. С негова помощ може да се оформят 3D вежди или красиви вежди чрез перманентен грим. Микроблейдингът придобива все по-голяма популярност в цяла Европа и сред хората, които държат на външния си вид, най-вече поради удивителните резултати – веждите изглеждат напълно естествени, добре оформени.

Уши

 • Пробиване на уши

  10лв.

  Красотата вече не изисква жертви, защото технологиите напредват и процедурите по пробиване на уши са далеч от болезнени.Обеците са задължителен аксесоар към всеки тоалет и придават изисканост и персоналност на всяка визия – спортна, елегантна, небрежна или строго делова!

Грим

 • Грим

  7лв.

   За кого са необходими услугите на професионалния гримьор? Те са често търсени от дами, на които предстои някакъв повод, като: бизнес среща ; празник ; сватба ; бал.

Кола маска

 • Дами

  15лв.

  Цели крака  20лв.

  ½ крака  10лв.

  Ръце  15лв.

  ½ ръце  10лв.

  Интим   15лв.

  Подмишници   5лв.

  Горна устна   5лв.

 • Господа

  15лв.

  Крака  30лв.

  Ръце  20лв.

  Подмишници  5лв.

  Корем  15лв.

  Гърди  15лв.

  Гръб  20лв.

Фотоподмладяване

 • Бръчки

  60лв.

  Цели крака  20лв.

  ½ крака  10лв.

  Ръце  15лв.

  ½ ръце  10лв.

  Интим   15лв.

  Подмишници   5лв.

  Горна устна   5лв.

 • Петна

  20лв./бр.

  Цели крака  20лв.

  ½ крака  10лв.

  Ръце  15лв.

  ½ ръце  10лв.

  Интим   15лв.

  Подмишници   5лв.

  Горна устна   5лв.

 • Капиляри

  20лв./бр.

  Крака  30лв.

  Ръце  20лв.

  Подмишници  5лв.

  Корем  15лв.

  Гърди  15лв.

  Гръб  20лв.

Фотоепилация

 • Дами

  30лв.

  Предимствата на фотоепилацията са много – тя е най-съвременният, най-ефективният и най-дълготрайният метод за отстраняване на нежеланото окосмяване. Принципът на фотоепилацията се базира на действието на импулсната светлина, която достига до основата на космения фоликул и го разрушава. Трудно е да се ангажираме с броя на процедурите, когато става дума за фотоепилация. Това е така, защото резултатът зависи от фазата на растеж на косъма и от н.р. „спящи косми. 

  Подготовка – необходимо е желаният участък да е обръснат.  Целта е светлинният импулс да се съсредоточи върху фоликула, а не върху косъма.

  Скули    30лв.

  Брада и шия     50лв.

  Подмишници  40лв.

  Коремна линия 30лв.

  Бикини линия  60лв.

  Интим  100лв.

  Седалище 80лв.

  Крака  280лв.

  ½ крака  150лв.

  Ръце             150лв.

  ½ ръце 100лв.

 • Господа

  30лв.

  Предимствата на фотоепилацията са много – тя е най-съвременният, най-ефективният и най-дълготрайният метод за отстраняване на нежеланото окосмяване. Принципът на фотоепилацията се базира на действието на импулсната светлина, която достига до основата на космения фоликул и го разрушава. Трудно е да се ангажираме с броя на процедурите, когато става дума за фотоепилация. Това е така, защото резултатът зависи от фазата на растеж на косъма и от н.р. „спящи косми. 

  Подготовка – необходимо е желаният участък да е обръснат.  Целта е светлинният импулс да се съсредоточи върху фоликула, а не върху косъма.

  Подмишници   45лв.

  Врат   50лв.

  Крака  350лв.

  ½ крака  200лв.

  Корем / кръст  130лв.

  Гърди   130лв.

  Гръб   180лв.

  Ръце    200лв.

  ½ ръце  150лв.

Маникюр

 • Оформяне и гел лак

  20лв.

 • Сваляне, оформяне и гел лак

  25лв.

 • Оформяне и обикновен лак

  10лв.

 • Френски маникюр с обикновен лак

  13лв.

 • Декорация на нокът

  1лв.

 • Маникюр господа

  10лв.

Ноктопластика

 • Изграждане с гел и обикновен лак

  50лв.

 • Изграждане с гел и гел лак

  60лв.

 • Поддръжка и гел лак

  35лв.

 • Поддръжка на един нокът

  5лв.

 • Декорация на нокът

  1лв.

Терапии за ръце

 • Парафинова

  15лв.

 • Масаж на ръце

  15лв.

Педикюр

 • Оформяне на нокти и обикновен лак

  10лв.

 • Оформяне на нокти и гел лак

  20лв.

 • Пълен педикюр (пети и нокти) с гел лак

  40лв.

 • Сваляне на гел лак

  10лв.

 • Декорация на нокът

  1лв.

 • Педикюр господа

  35лв.

 • Обработване на впити нокти

  15лв.

 • Обработване на мазол или кокоши трън

  15лв.

Открихте ли процедура за Вас?

Направи резервация
Позвъни сега